Kapucijners met piccalilly

Een snelle vegetarische maaltijd, een mooi begin van de week zonder vlees! Verschillende groentes met bonen (kapucijners), er hoeft verder niets bij.

 

Ingrediënten (2-3 personen):

- 200 g sperziebonen, schoongemaakt

- 2 uien, gesnipperd

- 2 tros- of 4 tasty tom-tomaten, in blokjes

- 500 g kapucijners (blik), uitgelekt

- 4-5 el piccalilly

- Scheutje olijfolie

Bereiding:

Snij de sperziebonen evt in stukken van 3-4 cm en kook ze in een beetje water in ca 5 min beetgaar en giet ze af. 

Verhit wat olijfolie in een wok en fruit de ui tot het zacht is. 

Doe de kapucijners, sperziebonen, tomaat en piccalilly bij de uien en warm alles goed door.

Je kunt het zo eten of serveer het met tortilla’s, bijv als je met meer personen eet.


 




Reacties