Traybake met witvis en zwarte bonen

Een traybake met een Mexicaans tintje door het gerookte paprika- en komijnpoeder.

 

Ingrediënten (3 personen):

- 3 tomaten, in parten

- 400 g zwarte bonen in blik

- 1 courgette, in blokken

- 1 rode (punt)paprika, in reepjes

- 2 tl gerookte paprikapoeder

- 2 tl gemalen komijn

- peper

- 3 el olijfolie

- ½ limoen, rasp en sap

- 175 g verse pangasiusfilets, in stukken

 

Bereiding:

Haal de bakplaat uit de oven en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor tot 200 °C.

Laat de zwarte bonen uitlekken en spoel af in een vergiet. Doe in een kom en roer de tomaten, courgette en paprika erdoor. Meng in een klein kommetje de olie met de kruiden en roer dit door de groenten.

Verdeel het groentemengsel over de bakplaat.

Leg de vis op een plank en verdeel er 1 tl rasp en 1 el sap van de limoen en wat versgemalen peper over en wrijf de vis er aan alle kanten mee in.

Leg de vis op de groenten en zet de plaat in de oven.

Bak ca 20 min tot alles gaar is.


 

 


Reacties