Deze andijviesalade met kip kerrie is een frisse salade die goed vult voor de lunch.
Wil je een andere salade met andijvie maken? Kijk dan eens bij een van mijn andere recepten met andijvie.
Ingrediënten (1 persoon):
- Kleine krop of restje andijvie, fijngesneden
- Klein blikje mais, uitgelekt
- ½ appel, geschild en in blokjes
- Ca 100 gr gerookte
kipfilet, in blokjes (niet op de foto, ik koop meestal de gerookte kip van Zandvliet)
Voor de dressing:
- 2 el kwark
- 2 el mayonaise
- 1-2 el kerriepoeder
- versgemalen peper
Bereiding:
Mix de ingrediënten voor de dressing in een kommetje, breng op smaak met peper en evt wat meer kerriepoeder.
Leg de groentes en kip op een bord, giet de dressing erover.
Meng alles goed door elkaar. Je kunt de salade evt gemengd bewaren (of meenemen naar je werk).
Reacties
Een reactie posten