Een stukje witvis uit de oven: makkelijk, lekker en snel klaar!
Ik heb kabeljauw gebruikt, maar je kunt dit heel goed vervangen door andere soorten (wit)vis.
Ingrediënten (2-3 personen):
- Ca 200 gr witvis filet, bijv. kabeljauw
Voor de dressing:
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- 1 tl uienpoeder1 tl knoflookpoeder
- 1 el citroensap
- 2 el olijfolie
- Ovenschaal, ingevet
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje.
Bestrijk de vis aan beide kanten met de dressing. Leg de vis in de ovenschaal
en bak in 10-12 min gaar.Gebruik 2 schalen als de vis er niet in past.
Lekker met spruitjes met balsamicoazijn uit de oven (recept komt over een poosje) en aardappelpuree.
Reacties
Een reactie posten