Garnalen zijn heerlijk in taco's. Zeker als ze gebakken zijn met cajunkruiden en honing.
Maak een simpele tomatensalsa en verdeel dit met de garnalen over de taco's. Je kunt kant-en-klare cajunkruiden gebruiken of ze zelf maken volgens dit recept.
Je kunt de peterselie in de salsa goed vervangen door koriander.
Ingrediënten (1 persoon):
- 3-4 Taco's
- 2 tomaten, kleine blokjes
- 1 lente-ui, in halve ringen
- Klein blikje mais, uitgelekt
- Paar takjes peterselie, fijngehakt
- Paar blaadjes ijsbergsla, in reepjes
- Handvol garnalen, ontdooid en droog gedept
- 2 tl Cajunkruiden
- 1 tl honing
Bereiding:
Warm de oven voor tot 125 graden en verwarm de taco's in ca 15 min.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en doe de garnalen in de pan. Breng op smaak met de cajunkruiden en honing. Bak een paar min tot ze gaar zijn.
Meng de tomaten, mais, peterselie en de helft van de lente-ui. Vul de taco's met de sla, tomatensalsa en garnalen. Maak af met de rest van de lente-ui.
Reacties
Een reactie posten