Gevulde kipfilet

 

Wil je eens variëren met kip, dan is deze gevulde kipfilet een goed idee! Kipfilet met een lekkere plak ham en kaas.

Serveer deze gevulde kipfilet met een (rijst)salade of met aardappels en groentes.


Ingrediënten (2 personen):

- 2 kipfilets

- 2 plakken (belegen) kaas

- 2 grote plakken gekookte ham

- Versgemalen zout en peper

Bereiding:

Snijd elke kipfilet in de lengte in, maar niet helemaal doormidden.

Vouw 1 plak kaas in 1 plak ham. Leg het pakketje met de kaas naar binnen in de kipfilet en vouw deze goed dicht, gebruik evt een cocktailprikker. 

Bestrooi met zout en peper. Verhit (vloeibare) boter in een koekenpan en bak de gevulde filet in ca 15 min gaar en goudbruin.

Serveer bijv. met een salade van paprika, komkommer, tomaat en wilde rijst.



Reacties