Pasta met blauwaderkaas

 

Een simpele vegetarische pasta met blauwaderkaas en een saus vol groenten.


Ingrediënten (3 personen):

- 250 gr verse pasta, bijv ravioli formaggio e pomodoro

- 2 paprika’s, in blokjes

- 1 rode ui, in kwart ringen

- 125 gr (milde) blauwaderkaas, in stukken

- 4 (tasty tom) tomaten, in partjes

- 1 blikje tomatenpuree (70 gr)

- 1 blikje mais, uitgelekt 

- Paar takjes verse peterselie, blaadjes grof gehakt

- Paar takjes basilicum, blaadjes grof gehakt

Bereiding:

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een wok en bak de ui met de tomatenpuree kort aan. Roer wat (kokend)heet water erdoor. Voeg de paprika en tomaat toe en bak tot ze bijna gaar zijn.

Voeg de gekookte pasta, kaas en kruiden toe en warm alles goed door. Breng evt nog verder op smaak met wat versgemalen peper. 


 


Reacties