Een makkelijk en lekkere vegetarische traybake. Ideaal voor een doordeweekse avond of als je wat snel klaar wilt hebben!
Je kunt ook andere groentes gebruiken, vervang evt een paprika door een (halve) courgette.
Ingrediënten (2 personen):
- 450 gr aardappels, geschild en in partjes
- 2 paprika’s, in (halve) reepjes
- 1 rode ui, in halve ringen
- 100 gr feta, in blokjes
Voor de dressing:
- 3 el olijfolie
- 1-2 tenen knoflook, geperst
- 1 el tijm (vriesdroog)
- Versgemalen peper en zout
Bereiding:
Haal een bakplaat uit de oven en leg een vel bakpapier erop. Verwarm de oven voor op 230 graden.
Maak de dressing door alles te mengen. Leg de aardappelpartjes op de bakplaat, giet de dressing erover en meng alles goed door elkaar met je handen. Verdeel over de plaat en schuif in de oven.
Bak 12 min en schep de aardappels met 2 lepels om. Verdeel de paprika en ui erdoor. Bak nog 10 min, schep weer alles door elkaar en leg de feta erop.
Reacties
Een reactie posten