Pangasiusfilet met salie en parmaham

 

Deze pangasiusfilet met parmaham is een goed voorbeeld van surf en turf, vis en vlees passen vaak heel goed samen. 

Ik heb salie tussen de vis en vlees gedaan voor de smaak. Heb je dit niet, gebruik dan bijv wat geriste tijmblaadjes.

 

Ingrediënten (2-3 personen): 

- 175 gr pangasiusfilet

- 3 plakken parmaham

- 3 grote of 6 kleine blaadjes salie, grote doormidden

- Versgemalen peper

- Grillpan 

Bereiding:

Snijd de vis in 3 stukken van gelijke grootte, bestrooi met wat peper. Leg op elk stuk 2 blaadjes salie en wikkel de vis in de plak ham.


 

Verhit de (droge) grillpan op matig vuur. Leg de vispakketjes in de pan en bak een paar min aan beide zijden.

Serveer met aardappels en groenten, bijv volgens dit recept.

 

 

Reacties