Gevulde regenboogforel

Meestal gebruik ik visfilet als ik een visgerecht maak, maar een hele vis is niet moeilijk en ook erg lekker! 

Ik heb mezelf wel makkelijk gemaakt door een schoongemaakte vis ge kopen. Je kunt de buikholte vullen naar smaak en op je bord verwijder je makkelijk de huid en de graten.


Ingrediënten (2 personen):

- 2 regenboogforels, schoongemaakt

- 4 schijfjes citroen

- 4 takjes peterselie

- 2 takjes rozemarijn

- Grote ovenschaal, ingevet

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 200 graden.

Leg 2 schijfjes citroen naast elkaar, leg er 2 takjes peterselie en 1 takje rozemarijn op. Herhaal met de rest van de citroen, peterselie en rozemarijn. 

Stop in de buikholte van elke regenboogforel een stapeltje smaakmakers.

Leg de vissen in de ovenschaal en bak ze in 20-25 min gaar.

Lekker met maiskoekjes, aardappelpuree en / of een salade.

 



Reacties