Breekbrood met zongedroogde tomaat
Sinds de zomer van 2020 bak ik af en toe brood. Ik ben nog steeds een 'amateur', maar ik laat graag zien wat je gewoon in je eigen keuken kunt maken.
Voor de tips, de broodformule en beste methoden verwijs ik naar internet en broodboeken, ik heb heel veel geleerd van de site van Levine van Doorne voor werkwijze en recepten, de sites van Xandra bakt brood (helaas niet meer online), Marielle in de keuken en Bart Bakt voor recepten. Het boek 'De broodbijbel' bevat veel praktische tips en recepten die heel goed als basis gebruikt kunnen worden.
Broden
Breekbrood gevuld met feta en gedroogde tomaten
Breekbrood met zongedroogde tomaat
Bruin brood (met uitgebreide omschrijving en foto's)
Kruidenboter met peterselie en bieslook
Vloerbrood (met uitgebreide omschrijving en foto's)
Lunch
Kijk ook eens bij de soepen of salades.
Springrolls met 2 soorten kool
Reacties
Een reactie posten